På scen
 1. Bio på Unga Klara: Upplev De jag egentligen är 

  Titta på filmversionen av teaterföreställningen De jag egentligen är, av Erik Uddenberg, i regi av Gustav Deinoff, söndag 20 september varje heltimme kl 12-17.

 2. Suzanne Osten avslöjar hemligheter

  Kom och lyssna i 30 min på vår grundare Suzanne Osten när hon avslöjar hemligheter lördag den 19 september kl 11:10 och kl 12:00.

 3. Möt Manhattanprojektet och upplev utdrag ur pjäsen

  Träffa Gustav Deinoff, en av Unga Klaras två konstnärliga ledare och regissör för Manhattanprojektet lördag 19 september kl 13 och kl 14. Gustav berättar mer om föreställningen, som…

 4. Öppna repetitioner av De kommer att drunkna i sina mödrars tårar

  Välkommen att besöka öppna repetitioner av föreställningen De kommer att drunkna i sina mödrars tårar fredag 18 september kl 11:45 och kl 16:30.

 5. The Art of Facing Fear

  Unga Klara och Darling Desperados medverkar i internationellt pandemi-projekt initierat av brasilianska teaterkompaniet Os Satyros - som visas via Zoom hela augusti.

 6. Den svenska sonen

  Ett unikt drama om en adopterad människas längtan att hitta hem.

 7. För att jag säger det

  Om childism – diskriminering och fördomar mot barn

 8. X

  X är en föreställning om att leva i Sverige idag, med utgångspunkt i att även Sverige har en kolonial och rasistisk historia.

 9. Girls will make you blush

  En fartfylld och humoristisk föreställning där allt som rör sig i huvud och kropp på tonårstjejer får ta all plats det förtjänar.

 10. GOLA INTE

  Den nyutexaminerade läraren Simon kommer tillbaka till sin uppväxtort och får vetskap om en händelse som försätter honom i ett dilemma.