Ditt besök Välkommen!

Allt du behöver veta inför ditt besök hos oss. Är det något annat du undrar över, hör gärna av dig till oss.

Hitta hit

Kulturhuset Stadsteatern
Sergelgången 31, Stockholm

Visa på karta

Kontakt

Vi nås bästa via email,
[email protected]

Fler kontaktvägar

Praktisk information

Biljetter

Se aktuella föreställningar. Salongerna är onumrerade.

Vi har tyvärr inte möjlighet att av- eller omboka köpta biljetter. Biljetterna är dock inte personliga; det går därför bra för dig att överföra biljetterna till någon du tycker om.

För övriga bokningsärenden vänligen kontakta oss på [email protected]

Unga Klaras evenemang startar vid utsatt tid. Observera att vi vid sen ankomst tyvärr inte har möjlighet att släppa in i salongen efter föreställningen startat.

Biljettbokning för större grupper

Du kan boka max 9 biljetter själv åt gången. Om du vill boka biljetter för större grupper, gör flera bokningar eller boka gruppbiljetter mot faktura mejla [email protected] eller ring oss på 079-340 16 43. Salongerna är onumrerade.

Foajéns öppettider

Vår foajé och biljettkassa öppnar 45 minuter innan föreställningsstart. Här kan du mötas upp, fika, fråga om våra pjäser, hämta programblad, bläddra i böcker - och såklart köpa biljetter. Om du inte har bokat i förväg så går det jättebra att chansa och komma på dörren. Ibland börjar skådespelet redan i foajén, så kom gärna lite tidigt - så du inte missar något!

Fota och filma

Mobiler ska vara avstängda eller i flygplansläge. Även ljuset från mobilskärmar kan distrahera eller störa skådespelarna och andra i publiken, så undvik att kolla telefonen under tiden som föreställningen pågår. Du får gärna fota och filma före, efteråt och i vår foajé!

Säkerhetsinformation

Med hänvisning till den höjda säkerhetsnivån tillåter vi inte längre väskor/påsar större än 30x20 cm och större ytterkläder inne i salongerna. Var vänlig och lämna dessa i garderoben i foajén innan föreställningen börjar. Du kan ta med värdesaker som mobil och plånbok in. Dörrarna till foajén är låsta under tiden du befinner dig i salongen. Tack för din förståelse!

Tillgänglighet

Rullstolsanpassning i lokaler

Entrédörrarna kan öppnas automatiskt och inne i lokalerna finns inga hindrande trösklar.

Rullstolar

Du som använder rullstol kommer in till alla våra scener. Ledsagare medföljer givetvis gratis, men måste också boka sin plats. Bokning av rullstolsplats och ledsagarplats sker via vår hemsida (se respektive produktion) och tickster.se. För frågor eller funderingar hör av dig till [email protected].

Färdtjänstadresser

Unga Klaras scen och kontor
Benny Fredrikssons Torg 5

Det är inte tillåtet att köra bil ner till Entréplan, Sergels torg.

Parkering

Det finns parkeringsplatser för dig med funktionsvariation på Malmtorgsgatan 3, Klara Västra Kyrkogata 16 och Klara Östra Kyrkogata 8.

Toaletter

Unga Klaras foajé har fyra publika toaletter. Tillgänglighetsanpassad toalett finns på Kulturhuset Stadsteaterns entréplan, våning 2 och våning 5. Skötrum finns på våning 2. Fråga våra publikvärdar om du är osäker på var du hittar dessa.

Teckenspråks- och syntolkade föreställningar

Unga Klara strävar efter att erbjuda teckenspråkstolkade och syntolkade föreställningar till alla våra produktioner. När vi släpper dessa föreställningar kommer det stå angivet under det tilltänkta speldatumet här på hemsidan, samt på Tickster.