Nyheter : Välkommen Pia!

2021-04-20: Vi är mycket glada att få hälsa Pia Stjärnvind välkommen som marknads- och kommunikationschef på Unga Klara!

Pia Stjärnvind tillträder nu som Unga Klaras nya marknads- och kommunikationschef. Pia kommer till oss med en gedigen erfarenhet från kommunikationsbranschen där hon verkat som Art Director, projektledare, strateg och Creative Director. Hon har varit verksam på byråsidan, kundsidan och drivit reklambyrån A Perfect World. Närmast kommer Pia från Riksteatern där hon sedan 2017 varit chef på enheten Marknad & Publik, med ansvar bland annat över scenkonstproduktionernas marknadsföring, publikutveckling och Riksteaterns grafiska profil.

- Med Pia Stjärnvind har Unga Klara rekryterat en erkänt omtyckt kommunikationschef som uppfyller alla de kriterier vi eftersökte, säger Stefan Hansen, VD Unga Klara.

- Jag ser fram emot Pias arbete med att kurera Unga Klaras offentliga samtal och vår gemensamma brännpunkt i att ytterligare sätta fokus på publiken och teaterns konstnärliga, kollektiva processer.

- Att få bli en del av denna enormt viktiga, ständigt progressiva och tongivande teater känns både lustfyllt och ärofyllt, säger Pia Stjärnvind, marknads- och kommunikationschef på Unga Klara.

- Min ambition är att driva utvecklingen framåt, att säkerställa att ännu fler barn och unga får möjlighet att uppleva scenkonst i världsklass och att fortsätta arbetet i framkant för jämlikhet, representation och människors lika värde med Farnaz Arbabis och Gustav Deinoffs träffsäkra konstnärskap som plattform.

Foto: Mats Bäcker.