Navigation

← Nyheter Boksläpp av Utopiska ögonblick

9 november: Hur gör man, rent praktiskt, för att vara banbrytande? Välkommen till boksläppet och salongen där vi samtalar om Unga Klaras praktiska teaterarbete. Salongen bjuder in till ett samtal mellan bokens författare Erik Uddenberg och teaterkritikern Lars Ring. Ett tillfälle att inspireras för dig som arbetar inom teater eller är intresserad av barn, kultur och konst.

Målet med Unga Klara har sedan starten 1975 varit att skapa så stark, nyskapande och omvälvande teater som möjligt. För att göra det har man varit i ständig konstnärlig dialog med sin publik. Ofta barn och ungdomar, men också andra experter. 

Utopiska ögonblick beskriver, med särskilt fokus på Unga Klaras grundare Suzanne Osten, och med många konkreta exempel, några av de verktyg och förhållningssätt som använts i detta forskande arbete. 

Att inspireras av för den som själv arbetar med teater, men också för den som är allmänt intresserad av barn, kultur och konst. Av Unga Klaras mångåriga dramaturg och dramatiker Erik Uddenberg.

DATUM: onsdag 9 november.

TID: Kl 17:30–20:00.

PLATS: Unga Klara, Kulturhuset i City (ingång från Sergels torg).

KOSTNAD: fri entré, bokning krävs.

Grafisk design: Parasto Backman