Information om Corona Information om Corona

Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar verksamheten löpande för allas säkerhet och trivsel. Vi uppmanar till fortsatt hänsyn och ber dig att stanna hemma vid symptom.

Från och med den 29/9 öppnade Unga Klara sina salonger helt då publikbegränsningen lyftes. Givetvis fortsätter vi att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar verksamheten löpande.

Vi uppmanar till fortsatt hänsyn och ber dig följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd (läs mer här). Där anges att:
-
Du som inte är fullvaccinerad mot covid-19 bör, när det är möjligt, hålla avstånd till andra människor och särskilt undvika nära kontakter med personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. Dessa råd gäller inte för personer under 18 år eller för personer som av medicinska skäl rekommenderats att inte vaccinera sig mot covid-19.
- Var och en bör vara uppmärksam på symtom på covid-19. Om du misstänker att du har covid-19 bör du stanna hemma och undvika kontakter med andra människor samt testa dig.

Akvariet
I vår salong Akvariet öppnar vi från och med den 29/9 för full salong.

Lagret
I vår salong Lagret öppnar vi från och med den 29/9 för full salong.

Ditt besök
Vi fortsätter att städa våra utrymmen extra frekvent och utsatta områden som handtag, kranar och tvålhållare desinficeras regelbundet. Vänligen stanna hemma vid symptom.

Köpvillkor för biljetter
Vi fortsätter att anpassa vår biljettpolicy och erbjuder återköp av köpt biljett fram till klockan 15.00 dagen innan bokad föreställning. För bokningsärenden vänligen kontakta oss på [email protected]

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected]