Information om Corona Information om Corona

2021-01-27: Unga Klara ställer tills vidare in sin publika verksamhet på grund av restriktionen gällande 8 personer för allmänna sammankomster och offentliga arrangemang.

Information gällande regeringens beslut om max 8 personer vid allmänna sammankomster:

Unga Klara ställer tills vidare in sin publika verksamhet med hänvisning till regeringens beslut att att allmänna sammankomster och offentliga arrangemang begränsas till åtta personer. Beslutet gäller tills publikrestriktionerna om 8 hävs. Läs mer här.


Nedanstående information gäller för en publik mellan 30-50 besökare och är alltså inte tillämplig för närvarande:

Hösten 2020 ser inte ut som vanligt, men vi är mycket glada att kunna möta vår publik på vår scen vid Sergels torg, om än under särskilda förutsättningar. Din trygghet och din upplevelse är av största vikt för oss och vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner.

Maxantal i publiken och avstånd mellan sällskap
Unga Klara har för närvarande en maxpublik mellan 25-50 besökare beroende på salong och föreställning. Publiken sitter hos oss med en meters avstånd till nästa sällskap och varje sällskap kan max vara två personer.

Köpvillkor för biljetter
För att du ska kunna känna dig trygg med att köpa biljett hos oss ändrar vi tillfälligt i våra köpvillkor. Om du känner dig det minsta krasslig så är det viktigt att du stannar hemma. Därför kan din redan köpta biljett bytas kostnadsfritt till ett annat föreställningsdatum och det går också bra att genomföra ett återköp om du ångrar din biljettbokning. Om föreställningen ställs in av Unga Klara får du självklart pengarna tillbaka. För bokningsärenden, vänligen kontakta oss på [email protected].

Ditt besök
Unga Klaras salonger och foajé är anpassade efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer för din och vår trygghet. Dörrarna till salongerna öppnas innan föreställningsstart för att minska trängsel. Teaterns publikvärdar hjälper publiken att hålla avstånd vid insläpp och under ditt besök hos oss. Vi ser till att minst 1 meters avstånd hålls, via tydlig kommunikation innan och under besöket, både i salongen och i foajén.

Handsprit finns utplacerad i foajén och extra städning av lokalerna utförs. Kom gärna till teatern i god tid, håll avstånd till andra sällskap, tvätta händerna med tvål i minst 20 sekunder när du kommer. Följ våra publikvärdars råd och uppmaningar. Vänligen kom inte till teatern om du har några symtom.

Sammanfattning
Kom i god tid, håll avstånd, tvätta händerna, följ publikvärdarnas/personalens anvisningar på plats – och stanna hemma om du har symptom.

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected]