Digital Workshop Workshop - Alla jag kan vara!

Arbeta skapande tillsammans med Unga Klaras skådespelare och pedagog i denna digitala workshop! Vem är jag? Vilka kan jag vara? Är jag alltid samma oavsett var jag är?

I denna digitala workshop får din grupp arbeta skapande med text, bild och drama tillsammans med våra skådespelare och pedagog. Här undersöker vi vilka identiteter vi har eller ibland önskar ha. Genom roliga dramaövningar provar vi olika identiter och hur dessa förhåller sig till olika situationer. Övningarna varvas med samtal och frågeställningar.

Workshopen kan anpassas och skräddarsys till era specifika behov gällande när, var, hur och för hur många! Mötena kan även ske live på skolan i exempelvis en gymnastiksal om det är möjligt.

Vi arbetar utifrån tematiken i föreställningen De jag egentligen är, som er klass kan välja att se innan eller efter workshopen via Unga Klaras streaming-tjänst. Om ni önskar att föreställningen ingår så kostar detta 7.500kr för både föreställning + workshop.

Kontakt och bokning

Julian Vigil, pedagog
[email protected]

BOKA MED SUBVENTION!

För skolor i Stockholms stad:

Skolor inom Stockholms stad kan boka workshopen genom Kulan. Då bokar ni med 50% subvention och betalar endast halva priset för workshopen. Boka genom Kulan

För skolor i Stockholms region:

Skolor inom Stockholms regionen kan boka workshopen med 50% subvention och betalar endast halva priset för workshopen.

Ansök om subventionen genom att mejla till: [email protected]

Foto: Milja Rossi