Boka Ögonblicket i höst! Boka Ögonblicket i höst!

Ögonblicket åker på turné i hela Sverige och går nu att boka september-december 2021.

Har du någon gång känt att du har gjort något bra för någon annan? Hur kändes det? Skönt och rentav magiskt, kanske? Unga Klaras föreställning Ögonblicket handlar om förmågan till empati som aktiv handling. Att närma oss, känna in och relatera. Det där som gör oss till en del av varandra, om så bara för ett ögonblick.

Dramatikern Erik Uddenberg och regissören Gustav Deinoff utforskar klassrummet som teaterrum och skapar nya former för teater där eleverna själva finns. Ögonblicket är en världsomspännande berättarteaterföreställning som utspelar sig såväl lokalt på skolan som runt om i världen, där skådespelarna berättar flera berättelser inspirerade av olika kulturers berättarform genom språk, musik, sång, dans och rytm. Ögonblicket framförs i klassrummet av tre skådespelare och en musiker.

Ögonblicket spelas på turné för barn 9-11 år i hela Sverige - i klassrum och motsvarande rum. Föreställningen är bokningsbar september-december 2021.

"Ögonblicket försätter fantasi, känslor och tankar i rörelse i klassrummet. Det är lysande teater för unga." Pia Hus, DN

"Ögonblick av befriande möjligheter dansar i luften. Klassrummet blir sig nog aldrig riktigt likt." Karin Helander, SvD

Vill du boka Ögonblicket till din skola?
Ring Jörgen Aggeklint på 0738-98 79 39 eller mejla [email protected].

Ladda ner utbudsblad/arrangörsinfo här!

Läs mer om föreställningen och se fler bilder här!

Bilden: Foto Eva Edsjö.