VIP-kväll Välkommen till Unga Klaras VIP-kvällar!

Du som arbetar med barn och unga och är intresserad av att boka BRINN eller För att jag säger det åt din grupp har nu chansen att se föreställningen innan du bokar! Dessutom får du mingla med kollegor, träffa föreställningens regissör och konstnärliga ledare. Under kvällen får du även en presentation av Unga Klaras workshops, Skapande skolaprojekt och andra kringaktiviteter.

VIP-Kväll med BRINN

Varmt välkommen till höstens VIP-kväll 14 sep för pedagoger på gymnasieskola. Mingla med kollegor och var bland de första att se Unga Klaras stora satsning BRINN.

Vi startar kvällen med mat, mingel och försnack. Du får ett unikt tillfälle att träffa föreställningens regissör Farnaz Arbabi, som kommer att berätta mer om föreställningen BRINN, varför den är så angelägen och hur den kom till - och självklart får du även möjligheten att ställa egna frågor om produktionen. Detta följt av att du blir en av de första att se denna sprakande föreställning. Vi bjuder på enklare mat samt vin/alkoholfritt alternativ.

PROGRAM:
17.30: Mingel, mat och dryck i vår foajé
18.00: Samtal med Farnaz Arbabi
19.00: BRINN (föreställningslängd: ca 2,5 tim ink. paus)

OSA: Senast 9 september

PRIS: Kostnadsfritt

VIP-kväll med För att jag säger det

Välkommen till höstens VIP-kväll för pedagoger på förskola den 28 september. Mingla med kollegor och upplev föreställningen För att jag säger det!

Vi startar kvällen med mat och mingel. Sedan följer ett samtal med föreställningens regissör Farnaz Arbabi (konstnärlig ledare, Unga Klara), Gustav Deinoff (konstnärlig ledare, Unga Klara) och Erik Uddenberg (dramaturg) som kommer att berätta om varför denna föreställning var så angelägen att skapa och hur den kom till. Som om detta inte var nog så får du också träffa ensemblen efter föreställningen i ett samtal och ställa dina frågor till dem. Unga Klara bjuder under kvällen på enklare mat samt vin/alkoholfritt.

PROGRAM
17.30: Mingel, mat och dryck i vår foajé
18.00: Samtal med Farnaz Arbabi, Gustav Deinoff och Erik Uddenberg
18.30: För att jag säger det (föreställningslängd: 30 min)
19.00: Samtal med ensemblen

PRIS: Kostnadsfritt

OSA: Senast 23 september