Ditt besök Välkommen!

Hitta hit

Kulturhuset Stadsteatern
Sergelgången 31, Stockholm

Visa på karta

Bokning till förskole- eller skolklass?

Praktisk information

Här hittar du det du behöver veta inför ditt besök hos oss. Om det är något annat du undrar som vi inte har svarat på, hör av dig till [email protected].

Biljetter

Biljetter till våra föreställningar hittar du här. Unga Klara följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner. För att du ska kunna känna dig trygg med att köpa biljett hos oss ändrar vi tillfälligt i våra köpvillkor. Känner man sig det minsta krasslig så är det viktigt att man stannar hemma. Därför kan din redan köpta biljett bytas kostnadsfritt till ett annat föreställningsdatum. Om föreställningen ställs in av Unga Klara får du självklart pengarna tillbaka.

Biljettbokning för större grupper

Du kan boka max 9 biljetter själv åt gången. Om du vill boka biljetter för större grupper, gör flera bokningar eller boka gruppbiljetter mot faktura mejla [email protected].

Foajéns öppettider

Vår foajé och biljettkassa öppnar 45 min före en föreställning. Här kan du mötas upp, fika, fråga om våra pjäser, hämta programblad, bläddra i böcker - och såklart köpa eller hämta ut biljetter. Om du inte har bokat i förväg så går det jättebra att komma på dörren. Ibland börjar skådespelet redan i foajén, så kom gärna lite tidigt - så du inte missar något!

Fota och filma

Mobiler ska vara avstängda eller i flygplansläge. Även ljuset från mobilskärmar kan distrahera eller störa skådespelarna och andra i publiken, så undvik att kolla telefonen under tiden som föreställningen pågår. Du får gärna fota och filma före, efteråt och i vår foajé!

Tillgänglighet

Här nedan hittar du information om tillgänglighet.

Rullstolsanpassning

Entrédörrarna kan öppnas automatiskt och inne i lokalerna finns inga hindrande trösklar. För att boka rullstolsplats till någon av våra pjäser, hör av dig till [email protected].

Färdtjänstadresser

Unga Klaras scen och kontor

Benny Fredrikssons Torg 5
Det är inte tillåtet att köra bil ner till Entréplan, Sergels torg.

Parkering

Det finns parkeringsplatser för dig med funktionsvariation på Malmtorgsgatan 3, Klara Västra Kyrkogata 16 och Klara Östra Kyrkogata 8.

Toaletter

Unga Klaras foajé har fyra publika toaletter. Tillgänglighetsanpassad toalett finns på Kulturhuset Stadsteaterns Entréplan, våning 2 och våning 5. Skötrum finns på våning 2.

Rullstolar

Du som använder rullstol kommer in till alla våra scener. När du bokar biljett till en föreställning eller ett evenemang, mejla [email protected], så hjälper vi dig att få rätt plats i salongen. Via webben går det inte att boka rullstolsplatser. Ledsagare har alltid fri entré.

Teckenspråkstolkning

Någon gång per säsong anordnar vi teckenspråkstolkade föreställningar, om intresse finns kontakta [email protected].

Nyhetsbrev

Vill du ha koll på senaste nytt?

Håll koll på Unga Klara!

Vill du hålla koll på när vi släpper biljetter till nya föreställningar? Vill du läsa om vad som händer på teatern?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev! Anmäl dig genom att skicka ett mejl till oss - klicka här!