Vi ägs av vår publik

Unga Klaras vänner är en ideell förening som är ensam ägare till Unga Klara AB, som driver teaterverksamheten. Föreningen består av människor som tycker det är viktigt med nyskapande och undersökande teater. Genom att bli medlem i Unga Klaras vänner blir du alltså också en av Unga Klaras ägare.

Ett medlemskap i Unga Klaras Vänner kostar 50 kr/år för dig upp till 25 år och 150 kr/år för dig över 25 år. Avgiften till Unga Klaras vänner går oavkortat till Unga Klaras verksamhet.

Bli medlem och följ Unga Klara lite närmre – på plats, i process, tillsammans med oss. Du kan ta del av referensmöten, föreläsningar, genrep, samtal, salonger och allt annat som sker på teatern. Inom kort kommer mail med information och inbjudan till det som händer hos oss härnäst!

Du blir enkelt medlem genom att fylla i formuläret nedan. Har du av någon anledning inte möjlighet att betala med kort kan du betala in på vårt PlusGiro 52 93 11- 3. Glöm inte att noga ange namn, adress, telefonnummer, e-postadress och personnummer.

PERSONUPPGIFTER

Du betalar medlemsavgiften direkt med kreditkort eller via din internetbank.
Visa Mastercard Nordea, Swedbank, Handelsbanken, SEB
Translate