Teater & samtal: Konsultationen

Av: Ann-Sofie Bárány
Regi: Suzanne Osten
Scenografi: Anna Heymoska
Ljus: Lina Benneth
Ljud: Kalle Bäccman
Koordinator: Lina Zimmerman

Medverkande: Inga Landgré, Gustav Deinoff

Teater & samtal: Konsultationen är en 30 minuters pjäs med efterföljande seminarier/samtal med Suzanne Osten. Konsultationen är ett undersökande arbete inför Unga Klaras treåriga Uppfostransprojekt som startar till hösten.

Hur förstår man ett barn som uttrycker sitt lidande genom att åsamka andra lidande? En ung psykoanalytiker reser utomlands och söker hjälp hos en äldre psykoanalytiker. En resa med både hopp och förtvivlan. En psykoanalytikers rop på hjälp då hans 6-åriga patient har en så svart världsbild att han helt enkelt inte orkar bära den. Är det faktiskt svårare att möta ett barn än att möta en vuxen?

Spelplan:
Teater & samtal: Konsultationen kan abonneras som enskild föreställning med efterföljande samtal med Suzanne Osten och/eller Erik Uddenberg. För gruppbokningar och information kontakta Stina Wikström på stina@ungaklara.se eller 08-506 20 372.

Teater & samtal: Konsultationen riktar sig till människor som arbetar med barn eller som är intresserade av frågor kring uppfostran. Tex. föräldrar, förskola, skola, omsorg, psykiatri etc.

Recension i Svenska Dagbladet finns här.

Translate