Norrland invaderar Stockholm med teater!

19-27 oktober gästas Kulturhuset Stadsteatern och Unga Klara av Norrscen som är ett forum för samarbete mellan fem teatrar i norra Sverige: Västerbottensteatern, Teater Västernorrland, Estrad Norr, Norrbottensteatern och Giron Sámi Teáhter.

Gästspel på Unga Klara under Norrländsk invasion:

XXX 2.0 – Om sex och sånt

Denna föreställning handlar om kärlek och sex – fördomar, fantasier, nyfikenhet, missförstånd och pinsamheter!

Föreställningen är fylld med humor och värme och har under flera år varit en del i högstadiets sexualundervisning i Västerbotten. I föreställningen från publiken träffa Fanny och Klara som bjuder hem sig på filmkväll hos Hampus. Där finns också Hampus bästa kompis Emil som kvällen innan haft en högst pinsam situation med Klara. Hampus tror sig kunna allt om sex från att ha sett porrfilmer. Fanny är intresserad av Hampus och har en tydlig bild på hur hon vill ha det. Under kvällen skapas många funderingar, frågor och nervösa möten. Ska killarna våga ta steget? Räknar tjejerna med hångel? En kväll där allt händer på en gång….

Spelas på Unga Klara:
Torsdag 25 oktober 10:00 och 13:00
Fredag 26 oktober 10:00 och 13:00
Vill du köpa biljett? Klicka här.

Lill-Zlatan och morbror raring

En musikalisk teaterföreställning om hur det känns när man måste dela med sig av den man tycker mest om i hela världen – och hur fantastiskt det kan bli till slut!

Lill-Zlatan (Ella som hon egentligen heter) älskar sin favoritmorbror Tommy. På alla sätt skiljer han sig från hennes övriga tråkiga kontors-morbröder. Han är en sådan där annorlunda vuxen som man kan drömma om att få ha i sin närhet. Han är en sushiätande hårfrisör som reser jorden runt och hittar på roliga saker. En dag får Ella konkurrens om sin favoritmorbror, av Steve som kommer från Trelleborg. Steve är här för att stanna och Lill-Zlatan är svartsjuk!

Spelas på Unga Klara:
Lördag 27 oktober 13:00 och 15:00
Vill du köpa biljett? Klicka här.

Translate