Brev till en ängel

Premiär 5 oktober 2016 på Uppsala stadsteater

Regi: Jasmin Sandra
Manus: Farnaz Arbabi
Regicoach: Farnaz Arbabi
Scenografi & kostym: Tora Kirchmeier
Ljus: Anna Rudin
Ljud: Siri Jennefelt
Skådespelare: Nidhal Fares och Nina Rashid

 

Mamma finns inte mer. Zahra är dotter till en ängel. Och när hon dog slutade hennes familj vara familj. Pappa Jasem finns inte när hon behöver honom, och lillebror har sin egen sorgeväg. Ingen minns det hon minns, länken till familjen är borta och alla är ensamma tillsammans. Zahra försöker gräva en gemensam stig och kämpar med att få det splittrade samman igen. Kanske är det redan för sent. Kan man laga det som redan är trasigt?

Brev till en ängel uppfördes ursprungligen som ett Unga Klara Mentorskapsprojekt hösten 2015 och är Jasmin Sandras regidebut. Brev till en ängel är en samproduktion med Uppsala stadsteater.

 

Biljetter:
Pjäsen spelas som kostnadsfri skolföreställning för elever i åk 4-6 i hela Uppsala län. Boka biljetter till skoklass/grupp och se samtliga föreställningsdatum här.
Behöver du hjälp med att boka, kontakta biljettkassan. Telefon: 018-14 62 00 E-post: bokabiljett[at]uppsalastadsteater.se
I föreställningen talas både svenska och arabiska. Man behöver bara förstå ena språket för att kunna se föreställningen.

Bakom kulisserna

Publicerat den 28 oktober 2015

Hej Jasmin Sandra!

Du ska regissera ”Brev till en ängel” som har premiär på Unga Klara den 14 november (2015 reds anm). En pjäs som är skriven av Farnaz Arbabi som också ska regi-coacha dig. Du började som publikvärd för över två år sedan. Berätta – hur hittade du hit? -Jag såg det på Streetgäris, en facebookgrupp, att Unga Klara sökte publikvärdar. ”Världens bästa arbetsplats, hör av er till Katta”. Så det gjorde…

Läs hela inlägget >

Translate