All the time I was making this I was thinking of you

Av och med: Rodjuret (Tora Botwid, Moa Hjärtström, Eddie Mio Larson, Oskar Samson Gudmundsson och Julia Wedberg)

När kände du dig svag senast? Beskriv den situationen.
Vilken låt skulle du vilja framföra om du bara fick välja en? Och till vem skulle den rikta sig? Sjung den.
Var gärna känslosam,
men glöm inte att lyssna.
När blir svaghet styrka och vem får vara svag?

All the time I was making this I was thinking of you handlar om svaghet och baseras på människors berättelser om när de känt sig svaga. Men verket handlar lika mycket om styrka och prestation, och varför vi lätt hamnar i att tro att detta är viktigt i livet, när ett motsatt tillstånd kanske skulle kunna vara mycket mer åtråvärt. Vi behöver inga starka förebilder, vi behöver inte höra att vi ska klara allt så jävla bra hela tiden. Vi behöver höra att vi är bra nog oavsett vad vi presterar, vi behöver förebilder som inte åstadkommer något särskilt men är helt älskvärda, och lyckade och kanske till och med lyckliga ändå. Rodjuret vill hylla svagheten i en timme tillsammans med er!

Inför produktionen av föreställningen har scenkonstgruppen Rodjuret tillsammans med många modiga människor dykt ner i sina och varandras svagheter genom intervjuer, diskussioner och frågeformulär. Rodjuret bjuder in er till ett vänligt rum, en show och ett häng.

I maj 2014 var  urpremiär för All the time I was making this I was thinking of you och har sen dess spelat sig genom landet för för fira svagheter.

Translate