Samtal med Maria Ahlin och #porrfribarndom!

Publicerat den 22 mars 2018.

Efter gårdagens kvällsföreställning av OCEAN bjöd vi på ett intimt samtal med regissören Paula Stenström Öhman, Maria Ahlin från Freethem och författare av Visuell drog samt Elsa Lantz och Jenny Holmström från #porrfribarndom. Vilken engagerad publik! De delade med sig av sina erfarenheter och tankar kring ungas porrkonsumption och generationsklyftorna.

Här är vad våra fina gäster hade att säga om föreställningen och samtalet:

Maria Ahlin: ”Tack för VÄRLDENS bästa pjäs. VÄRLDENS bästa kväll & HURRA för VÄRLDENS bästa Unga Klara och Paula Stenström Öhman! Hatten av!”

Jenny Holmström: ”Stråååååååålande pjäs!!! Paula, du fångar allt jag levt med och upptäckt i och med #porrfribarndom det senaste halvåret så klockrent. Pjäsen är ruskigt bra med briljanta skådespelare. TACK för att vi fick samtala med er.”

Elsa Lantz: ”Ni golvade mig i kväll. Den bästa föreställning jag har sett. Paula, du har skapat ett mästerverk tillsammans med den mest briljanta ensemblen. Och tack alla som deltog i det fantastiskt fina samtalet! Gänget med 19-åriga killarna – TACK för att ni gav oss på #porrfribarndom hopp om framtiden! Ni är på riktigt hjältar.”

Stort TACK till våra amazing samtalsdeltagare – vilka hjältar ni är! Och så klart stort TACK till alla i publiken som deltog i samtalet. Det blir fler samtal framöver, håll utkik på Facebook och Instagram!

 

Translate